عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

یارانه ها زودتر واریز نمی شود

با وجود انتشار برخی خبرها مبنی بر واریز یارانه نقدی چند روز زودتر از موعد مقرر، این پرداخت روز بیستم مهر انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 06
کد خبر: ۶۱۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر دولت در هر ماه یارانه نقدی ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی را در روز بیستم به حساب سرپرستان خانوار واریز می کند، اما اخیرا برخی خبرها از این حکایت داشت که یارانه مهرماه روز هفدهم یعنی سه روز زودتر از روال معمول پرداخت خواهد شد.

این در حالی است که کسب اطلاع از سازمان هدفمندی یارانه ها با رد این خبر همراه بود و اعلام شد که پرداخت ساعت ۲۴ روز یکشنبه همزمان با بیستم مهرماه صورت خواهد گرفت. 

صد و شانزدهمین مرحله یارانه نقدی نیز به روال حدود ۱۰ سال اخیر به ازای هر نفر  ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به همراه افزایش حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در حساب سرپرستان خانوار قرار می گیرد.

هزینه سالانه دولت بابت یارانه نقدی به حدود ۷۸ میلیون ایرانی نزدیک به ۴۲ هزار میلیارد تومان است.

اما در کنار واریز یارانه، در ماه جاری بر اساس مصوبه ستاد ملی چهارمین قسط از اقساط تسهیلات قرض الحسنه یک میلیون تومانی مربوط به وام کرونا نیز از یارانه سرپرستان خانواری که تسهیلات را دریافت کرده اند کسر خواهد شد.

ایسنا

ارسال نظر